top of page
MadelinePhoto38_edited.jpg

Graafinen Suunnittelu

luovaa - mieleenpainuvaa - viestintää

Luovaa
Mieleenpainuvaa
Viestintää

Erottuuko brändisi muista kilpailijoista? Tuntuuko brändisi viestintä hajanaiselta? Mikä on teidän wow - efekti? Entä onko logosi tai visuaalinen ilme ajan tasalla? 

 

Jos jokin näistä on jäänyt vain ajatuksen tasolle niin nyt on vihdoin aika saada ajatus toteutukseen!
Laadukkaasti suunnitellut visuaaliset elementit vahvistavat brändiäsi, tekevät siitä mieleenpainuvan ja auttavat välittämään viestisi selkeästi ja vaikuttavasti. 

Graafisen suunnittelun ohjenuorat

Graafinen suunnittelu ei ole vain kuvia ja värejä, se on tehokas työkalu viestinnässä. Suunnittelun tulee olla selkeää ja helposti lähestyttävää, jolloin keskitytään vain olennaiseen viestintään. Graafisen suunnittelun tulee heijastaa brändin identiteettiä ja olla yhdenmukaista kaikissa materiaaleissa.

MyMimosan lahjakortti

Fontit, väripaletit, logot ja muut visuaaliset elementit valitaan huolellisesti, jotta ne vahvistavat brändin kertomaa viestiä ja luovat tunnistettavan, johdonmukaisen kokonaisuuden. Yhdenmukaisuus edistää brändin tunnettuutta ja luotettavuutta.

Beauty Hairdos logot käyntikorteissa
MyMimosan logo käyntikortissa

Graafisen suunnittelun tulee resonoida loppukäyttäjien tarpeiden ja odotusten kanssa. Kohdeyleisön käyttäytymismallit ja mieltymykset ohjaavat visuaalisen viestinnän suuntaa.

GlamLuxen kiitoskortti
HevonHetki logo mockup

Oletko valmis investoimaan yritykseesi?

Kartoitetaan tilanne ja suunnitellaan sinulle oma markkinointikonsepti.

bottom of page