top of page

Nettisivut

visuaaliset - käyttäjäystävälliset - laadukkaat

Visuaaliset
Käyttäjäystävälliset
Laadukkaat

Haluatko sinäkin visuaaliset, toimivat ja helppokäyttöiset nettisivut, mutta et tiedä mistä lähtisit liikkeelle? Mistä saan domainin? Mitä kaikkea sivuille pitää laittaa? Tarvitseeko hakukoneoptimointia ja jos kyllä, niin miten se tapahtuu? Entäs vielä se mobiiliversio? 

Tämä nettisivupaketti kattaa kaiken tuon ja paljon enemmän suunnittelusta toteutukseen ja julkistukseen. Saat käyttöösi toimivat, monipuoliset ja laadukkaat nettisivut, joista muodostuu yrityksesi oma digitaalinen koti!

Toteutan nettisivuja pienyrityksille, yhdistyksille, organisaatioille, tapahtumille ja henkilöbrändeille. 

Luodaan yhdessä nettisivut,
jotka kirkastavat yrityksesi brändin!

2160 x 1080.png

Nettisivupaketti

Tämä nettisivupaketti kattaa kaiken, mitä tarvitaan responsiivisen, selkeän ja laadukkaan nettisivun luomiseen.

Suunnittelu

Tavoitteet

Kohderyhmä

Aikataulu

Sisältö rakenne

Sivuhierarkia

Navigointi

Valikot

Visuaalinen rakenne

Brandboard

Toteutus

Somekanavien linkitys

Kuvien optimointi

Favicon

Responsiivinen ulkoasu

Domain

Hakukoneoptimointi SEO

Evästeet

CTA

Julkaisu

Siirto julkiseksi

Toimivuus

Analytiikka

Ylläpito

Sivujen omistuksen vaihto

Okei, mutta mitä tarkoittaa?

Domain

Domain eli verkkotunnus on osoite internetissä. Se koostuu ylemmän tason tunnuksesta kuten .fi tai .com ja alemman tason tunnuksesta kuten lumoadesign. Yhdistettynä näistä saadaan kokonainen verkkotunnus lumoadesign.com

CTA

CTA eli Call to Action tarkoittaa toimintakehotetta, joka ohjeistaa asiakasta tekemään haluttua toimintoa sivuillasi. CTA esimerkkejä on varaa nyt, lue lisää ja tutustu tästä. CTA painike voi siis tehdä vierailijoista asiakkaitasi.

Favicon

Favicon eli browser icon on pieni neliönmuotoinen kuva selaimen välilehdellä sivujen nimen vieressä. Favicon on pieni elementti, mutta sillä on sitäkin suurempi merkitys yrityksesi tunnistettavuuden kannalta. 

SEO

Hakukoneoptimointi eli SEO on prosessi, jolla parannetaan sivujen sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla. Yksinkertaisemmin nettisivujesi löydettävyys paranee hakukoneoptimoinnin avulla.

Miksi luon nettisivut käyttäen Wix-nettisivualustaa?

1

Sivuista saadaan luotua käyttäjäystävälliset, mikä tarkoittaa helppoa navigointia, selkeää ja johdonmukaista sisältöä sekä turhan sisällön minimoimista. 

4

Sivut toimivat responsiivisesti eli ne muokkautuvat käytetyn laitteen (mobiili, tabletti, läppäri) mukaan. Sivujen lataus on myös keskivertoa nopeampaa.

2

Wixin kuukausimaksut ovat hyvin edullisia riippumatta valitusta paketista. Edullisin pakettihinta yrityskäyttöön

20 € /kk (alv. 0 %) 

5

Mahdollisuus lisätä jälkeenpäin verkkokauppaominaisuus jo luoduille sivuille.

3

Mahdollisuus lisätä useita lisäosia sivuille. Näitä ovat esimerkiksi Mailchimp, Hubspot, Etsy, Instagram sivu, Facebook sivu, verkkokauppa, livechatti, nettivaraus, maksutapahtumat, blogi ja monia muita.

6

Wix sisältää sisäänrakennetun kuvapankin, johon on liitetty mukaan Unsplash. Wixin ja Unsplashin kuvia voi käyttää veloituksetta, mutta tarjolla on myös edullisia shutterstockin kuvia.

Millaiset nettisivut sinä haluat?

Katso aikaisempia töitäni portfoliosta

Mymimosa mockup_edited.png
Mockups 1000 x 667.jpg

Projektin kulku

Suunnittelu

Ensimmäisessä ja tärkeimmässä vaiheessa suunnitellaan nettisivujen tavoite ja tarkoitus. Tämän pohjalta suunnitellaan sivujen rakenne ja sisältö sekä visuaalinen ilme. Suunnitteluvaiheessa käydään läpi myös mahdolliset lisäosat, jotka sivuille halutaan asentaa. 

Toteutus

Suunnittelun jälkeen alkaa itse nettisivujen rakennus. Sivujen rakentuessa väliaikakommentit ja yhteydenpito on ydinasemassa. Muokkauksia pystyy tekemään missä tahansa toteutuksen vaiheessa.

Julkistus

Kun sivut on käyty läpi useaan kertaan ja varmistettu, että jokainen elementti, linkki, integraatio, ja kuva toimii halutulla tavalla - on aika ottaa lasillinen kuohuvaa ja julkistaa työ! julkistuksen jälkeen seurataan analytiikkaa ja päivitetään sivuja tarpeen vaatiessa.

Oletko valmis investoimaan yritykseesi?

Kartoitetaan tilanne ja suunnitellaan sinulle oma markkinointikonsepti.

bottom of page